خودروها وسیله های نقلیه ای هستند که ما هرروزه با آن ها سر و کار داریم و از این رو می توانند دچار مشکلات مختلفی شوند و حتی آتش بگیرند. دلایل مختلفی وجود دارد که یک خودرو می تواند دچار آتش سوزی شود و یکی از آن دلایل می تواند تصادف و یا مشکلات فنی خودرو باشد. حتما برای شماهم سوال شده که چگونه از آتش گرفتن خودرو جلوگیری کنیم؟؛ اگر می خواهید جواب این سوال را بدانید، در ادامه همراه هایپرفایر باشید تا به این سوال جواب دهیم.
کاربر عزیز هایپرفایر؛ اگر سوالی در خصوص چگونه از آتش گرفتن خودرو جلوگیری کنیم دارید، می توانید در بخش نظرات سوال خودتان را مطرح کنید تا کارشناسان ما در سریعترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشند.
خلاصه ای از چگونه از آتش گرفتن خودرو جلوگیری کنیم؟
سوالات در رابطه با جلوگیری از آتش گرفتن خودرو | پاسخ به این سوالات |
آتش سوزی خودرو |
|
نشانه های آتش گرفتن خودرو |
|
جلوگیری از آتش گرفتن خودرو |
|
آموزش مهار کردن آتش سوزی خودرو |
|
خریدی بصرفه و فوری: خرید کپسول آتش نشانی مناسب خودرو
آتش سوزی خودرو
یکی از حوادثی که هرروزه به گوش ما می رسد، آتش گرفتن خودرو در تونل ها و جاده ها است. یک خطا و یا کم توجهی ساده می تواند سرمایه چند صد میلیونی ما را به خطر بی اندازد و حتی باعث آسیب فیزیکی و جانی به خودمان و عزیزانمان گردد. شاید از خودتان بپرسید داشتن کپسول آتش نشانی در داخل ماشین می تواند از آتش سوزی در خودرو جلوگیری کند و یا بسیار ساده می توان با استفاده از این کپسول ها آتش را مهار کرد، اما لازم به ذکر است که بگوییم به همین سادگی ها هم نیست.
درست است که داشتن کپسول آتش نشانی می تواند کمک کننده باشد، اما استفاده صحیح از آن و پیشگیری از آتش سوزی در خودرو از همه این موارد مهم تر است. اگر در خودرو خود کپسول آتش نشانی 1 کیلوگرمی و یا 2 کیلوگرمی پودر و گاز ABC ندارید، هرچه سریعتر با مراجعه به فروشگاه هایپرفایر تهیه کنید تا در زمان آتش سوزی، یک سلاح مقابله با حریق داشته باشید.
نشانه های آتش گرفتن خودرو
قبل از آتش سوزی در ماشین، شاهد یکسری نشانه هایی خواهیم بود که توجه به این نشانه های هشداردهنده می تواند بهترین روش پیشگیری از حوادث باشد. در ادامه به یکسری از نشانه هایی که قبل از آتش سوزی در خودرو ممکن است مشاهده کنید را مرور می کنیم:
- سطح بنزین یا سوخت خودرو به سرعت تغیبر کند
- بالا رفتن سریع دمای موتور
- صدای بلند و دلخراش اگزوز
- سوختن و دود کردن فیوزهای خودرو
- نشت سوخت
- دود کردن خودرو
- به مشام خوردن بوی پلاستیک سوخته
پیشنهاد هایپرفایر: دلایل آتش سوزی خودرو
اگر هریک از این چند موردی که ذکر شد را مشاهده کردید و خودرو آتش گرفت، فورا از کپسول آتش نشانی استفاده کنید تا حریق اطفا شود. اگر در خودرو خود کپسول نداشتید و یا حریق آنقدر بزرگ بود که نتوانستید اطفا را انجام دهید، بهترین کار دور شدن از صحنه آتش سوزی است تا نیروهای امداد و نجات در محل حاضر شوند.
جلوگیری از آتش گرفتن خودرو
خودروها می توانند به دلایل متعددی دچار آتش سوزی شوند که یکی از این دلایل، تصادف است. تصادف می تواند منجر به شکستن باک و یا موتور شود و این امر باعث آتش سوزی گردد.
همچنین مشکلات فنی خودرو و گرمای بیش از حد نیز می تواند منجر به آتش سوزی گردد. یکسری موارد وجود دارد که با رعایت آن ها می توانید جلوی آتش سوزی خودرو را تا حد بسیار زیادی بگیرید که در ادامه به آن ها می پردازیم:
- اگر دمای خودرو ناگهای بالا رفت بهتر است فورا اقداماتی برای خنک کردن آن کنید.
- اگر بوی پلاستیک به مشامتان خورد فورا خودرو را خاموش کرده و مشکل را پیدا کنید.
- اگر فیوزهای خودرو اتصالی کرد فورا با نمایندگی تماس بگیرید و یا خودرو را تعمیر کنید.
- اگر نشت بنزین مشاهده کردید فورا خودرو را خاموش کنید و اقدام به تعمیر آن نمایید.
پیشنهاد خواندنی هایپرفایر: بهترین کپسول آتش نشانی خودرو
آموزش مهار کردن آتش سوزی خودرو
زمانی که خودرو دچار آتش سوزی می شود، باید فورا اقداماتی را انجام داد تا جلوی خسارت بیشتر را گرفت و همچنین از خسارات جانی نیز جلوگیری کرد. در ادامه به بهترین کارهایی که باید پس از آتش گرفتن خودرو انجام دهید می پردازیم:
- پس از آتش سوزی خودرو فورا با نیروهای امدادی تماس بگیرید.
- خاموش کننده مناسب را از خودرو بردارید و اقدام به خاموش کردن حریق کنید.
- اگر حجم آتش زیاد بود از حریق دور بمانید تا نیروهای امدادی به محل اعزام شوند.
- فراموش نکنید که جان شما بسیار مهم تر است.
این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟
برای ثبت کیلیک کنید
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای ها 0
شما نفر اول باشید برای ثبت رای